Foglossning

Sen igår har jag haft en pirrande känsla i blygdbenet. Det har känts som en kolsyrepelare, som i ett glas med Ramlösa Hallon, till exempel, som har pirrat i någon sekund, upphört och sedan kommit tillbaka. Ibland väldigt regelbundet, nästan i takt med pulsen, och ibland något mer oregelbundet.

Eftersom jag hade en tid hos mödravårdens läkare pga mina eksem, så passade jag på att fråga även om detta. "Begynnande foglossning" var domen. Hej och hå. Foglossning sker i hela kroppen, sa han, från käkarna ner till tårna. Alltid något positivt - jag är väldigt spänd i käkarna (trots bettskenan), så de får gärna lossna lite grann!

Smärtan i ljumskarna vet jag alltså nu varifrån den kommer. Nu följer fem månader av försiktighet. Mycket vila, inte gå i trappor, inte bära tungt och knipa varje dag, ofta. Förhoppningsvis blir det lindrigt och inte så hemskt jobbigt.