Akupunktur, höftbälte och vattengympa

Hej och hå. Höfterna och bäckenet är lite gladare just nu. Jag fick ju övningar häromdagen som var väldigt bra, det kändes mycket bättre i höfter och ljumskar när jag gjort de små övningarna. Det är inte stora rörelser man ska göra! Nej, små lyft och knip och flera gånger.

I förrgår skulle Christian gå med mig till jobbet, för han hade så gott om tid. Jag varnade för att jag går långsamt och det var inga problem, sa han. Så började vi gå. Och han var genast tre meter före mig. Han saktade ner, och var fortfarande för snabb. När han kom ner i min takt skrattade han. Jo, det här var långsamt.

Igår fick jag akupunktur hos min braiga akupunktör. Lite goda råd och hon visade hur man ska ligga på olika sätt. Kastade sig glatt ner på golvet med en kudde mellan knäna.

Idag var jag hos Hela Kroppen sjukgymnaster och fick köpa ett bäckenbälte och fick lov att gå på deras vattengympa en gång i veckan. Perfekt, det här ska nog lösa sig. Speciellt som att bäckenet känns mycket bättre efter akupunktur och övningar!