Oj vad det hander saker!

Nu har vi varit har i over en vecka och igar hande nat valdigt markligt. Nar jag var har 1996 och jobbade pa en tidning blev jag van med en tjej, Meiman, som jag hallit kontakten med. Nar vi bodde har brukade vi klattra i berg ganska regelbundet pa sondagarna under en period, och sedan ata en gigantisk middag efterat. Nu har hon flyttat till kuststaden Ilan pa andra sidan on.

Corbett och Irene tog oss till en liten jattebra restaurang igarkvall for att ata nudlar och hundun och haj. Nar vi kommer in - vem star dar om inte Meiman! Hon trodde hon sag i syne nar jag stod framfor henne: "Inger!!! Men du ska ju vara i Sverige och vara lyxhustru! Vad gor du har???"

Det visade sig att bergsklattringen var installd pga brollop och darfor hade hela familjen kommit till Taipei for att se nagra utstallningar med barnen. Och sa gick de forstas pa det har stallet och at goda nudlar. Och dar kommer jag. Otroligt!