Superlordag

Vi vaknade sent, och det gjorde aven Ian och Wern. Efter en titt i kylskapet, och forsaljning av lite grejor (de ska ju flytta till Sydafrika!), kom vi fram till att en brunch pa Carnegies var det absolut basta alternativet!

Sagt och gjort, vi hittade en taxi och tog oss till Carnegies. Akte genom alla valkanda sma grander och dar lag det, som det alltid gjort. Det var fullt pa balkongen, sa vi fick noja oss med ett innebord, men eftersom tjiefen kande igen Wern sa fick vi det forsta lediga utebordet. Solen sken, baconet var krispigt och pannkakorna underbara. Vad mer kan man begara en lordag i Taipei?

En skraddare, saklart. Kottens pappa har en svaghet for snygga, valsittande, skraddarsydda skjortor, sa nu akte vi och hamtade de han bestallt i onsdags. Wern rycktes med i den allmanna kopyran och diskuterade manchetter, kragar och skjortlangd med den fortjuste skraddaren.

Sen ville jag och kotten ga pa jademarknaden och blomstermarknaden men kottefar och Ian vagrade. De satte sig pa en trevlig bar och drack godisol medan jag och Wern botaniserade bland det gigantiska utbudet. Mobiltjoffs harmed inhandlat.

Sedan var det dags for dagens stora handelse: Jatterakor! Vi hade bokat bord pa vart favoritrakstalle och skramlat ihop atta vanner och at tills det stod ut genom oronen pa oss. Kotten gillade stora jatterakor och aven sma mystiska havssniglar. Ormbunkarna ar en av kottens favoriter!

Kvallen avslutades med en ol och cigariller i Grand Hyatts pianobar. Svarslaget!