Kilkudde för magen

En kilkudde vore trevligt. En ganska mjuk och inte så stor en, som jag kan skjuta in under magen, så att magen inte tynger ner bäckenet när jag sover på sidan. Nu har jag så ont i fogarna att jag knappt kan vända mig på nätterna.

Det verkar dock inte som att det säljs några såna kuddar i Sverige. I Taipei såg vi en sånhär fast en dubbel, så man slipper flytta den varje gång man vänder på sig. Idag har vi varit på Åhléns och köpt lite skumgummi för att se om vi kan göra nåt liknande.

Vi har fått låna en tempurkudde av kottens mormor, som man i vanliga fall sitter på för att få en bättre hållning vid datorn. Den är dock lite för hård och lite för stor.

Det tips jag oftast får är "Ta en gammal nedlegad kudde och lägg under magen, det gjorde jag!". Problemet är bara att vi pga platsbrist har rationaliserat bort alla gamla nedlegade, oanvända och sladdriga kuddar. Så det går inte. Jag minns med saknad speciellt en brun dunkudde, den hade ett mönster av franska liljor. Den fanns på Fiholm eller möjligen på Rosendal/Kalvtomten och var superäcklig. Men idag skulle jag älska den.