Utmaning...

Jag är utmanad av min ystra lillasyster. Here goes:

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Sex mystiska saker om mig... Hmmm.

  • Jag talar flytande kinesiska. Fast det var kanske inte så konstigt, egentligen, när jag pluggat det så länge som jag gjort.
  • Jag älskar rå varmkorv. Och kall, kokt spagetti.
  • Jag äter brännässlor till frukost. Odlade av min svärfar.
  • Jag samlar på grisar.
  • Jag har till slut lärt mig att "tillräckligt bra" räcker finfint.
  • Jag ska ha barn. För de som känt mig länge är det *väldigt* konstigt.

Men jag hoppar utmaningen. Den stannar här hos mig. Precis som alla barndomens kedjebrev brukade stanna hos mig. Förutom nåt enstaka, kanske. Den som känner sig manad är dock välkommen att ta upp utmaningen, och skriva det här och hos Yster.