After work och sjukskrivning

Nu är jag faktiskt sjukskriven. För karpaltunnelsyndromet. En hel dag framför datorn tar på krafterna i händerna. Speciellt i högerhanden. När jag skar citronmarängpaj i onsdags så domnade handen. Inga direkta superkrafter hos mig just nu. Så det ska bli skönt att skära ner datorsittandet till ett minimum.

Men det betyder ju också att jag inte kommer att gå till jobbet och det känns ju faktiskt lite tråkigt. Jobbet har varit skoj men främst den sociala kontakten har varit fantastisk. Jag får hoppas på att jag kan komma tillbaka när Christian tar över kotteledigheten.

Jag har blivit ordentligt avfirad! Förutom ett tvångsfika med citronmarängpaj (till min ära) i onsdags, Lottas fantastiska kladdkaka (till kottens ära) och lunchen med några kollegor igår så blev det även ett After Work på Pontus BTS igår. Väldigt trevligt avslut på veckan och jobbet!

Det stora samtalsämnet var kinesiska horoskop. Här är ordningen, med början 1971: Gris, råtta, oxe, tiger, hare, drake, orm, häst, get, apa, tupp och hund.

Perry har hela historien om hur det gick till när alla djuren skulle simma över floden i den gula kejsarens tävling.

Kotten blir ju enligt kineserna en liten guldgris. Det är dock lite skilda åsikter om 2007 verkligen är guldgrisens år. Vissa säger att det är eldgrisen, men hela Kina och Taiwan säger guld. Jag är rätt säker på att kotten åtminstone blir en gullegris!