Ny lägenhet

Alldeles underbart!

Flytten gick hur snabbt som helst. Tio-tolv pers dök upp och det gick på tre timmar. Allt kom hit, utom dammsugaren, men den kan vi ju klara oss utan ett tag. Iallafall jag.

Tusen och åter tusen Tack till alla som kom och bar och släpade och hjälpte till!

Själv stod jag i köket på nya stället och packade upp, eller bara tittade på när mor och Soraya hittade de bästa ställena för alla våra grejor. Nu letar vi efter det mesta, men hittar det oftast rätt snabbt.

Både köket och sovrummet är nu helt ok och går att leva i. Vardagsrummet är kaos. Planen är att flytta upp allt på vinden och bara spara de lådor som vi kan packa upp. Sen köpa lite nya möbler (båda skänkarna gick sönder i flytten) och packa upp allt som är kvar.

Det var en välsignelse att skänkarna gick sönder! Den lilla är en IKEA-mojäng som är inköpt 1994 och som är rätt repig; och den andra är en superful IKEA-mojäng inköpt 2000. Den var inte ens snygg när den köptes in, men den skulle stå undanskymd i cykelrummet och inte synas. Nu har den tyvärr stått i vardagsrummet och kom med hit enbart för att vi skulle ha någonstans att lägga grejor. Nu när de är trasiga båda två måste vi ju köpa nya. Perfekt!

Kotten trivs utmärkt i nya lägenheten, men mina höfter är inte riktigt vana vid avstånden än. Det är långt mellan kök och vardagsrum och jättelångt mellan säng och toalett. Men det kan vi nog vänja oss vid!