Kotten går upp...

... och jag går ner.

Sista vikten före förlossningen var på 92,6 kg.

En vecka efter förlossningen var det 81, 8 - kotten med packning vägde alltså 10,8 kg! Nu väger jag 79 - ett par kilo till ned på ett par veckor. Det är fantastiskt vad snabbt det går. Men så har jag bra hjälp också!

Kotten vägde 3990 gram när han föddes. Så gick han ner sina 10% första veckan, och var nere på 3600. MVC var lite oroliga och ville ha en ny vägning snabbt. Den 22 maj vägde han 3880 - han hade alltså tagit igen nästan 10% på en helg och lite till. I torsdags när vi var på BVC vägde han 4380 gram! Gunnel sa att om han hade gått upp hälften av det så hade det varit med beröm väl godkänt. Han hade alltså gått upp ett halvkilo på nio dagar!

Inte konstigt att jag tycker att han äter slut på mig!